Oproep: kom bij het Vrouwentriathlon-Siosportteam

oktober 6, 2023 //

Altijd al eens triathlon in teamverband willen doen? Dit is je kans! Voor het nieuwe seizoen zoeken we versterking voor het Vrouwentriathlon-Siosportteam! Welke sportieve vrouwen durven de uitdaging aan? Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een bericht aan Sione Jongstra.

Wie zoeken we?

We zoeken sportieve vrouwen die ervaring hebben met triathlons, Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/8 triathlon te volbrengen en dat je minstens 2 van de 5 wedstrijden kunt starten (de exacte wedstrijddata en –locaties voor 2024 zijn nog niet bekend).

In het nieuwe seizoen komen we uit in de 2eDivisie Zuid. Hoe de wedstrijdkalender er precies uit komt te zien, is nu nog niet bekend, maar we denken dat het weer vijf wedstrijden zijn. Afgelopen seizoen stonden de vrouwen van het Vrouwentriathlon-Siosportteam aan de start bij een teamrelay, teamsprint, een sprint en een OD.

“Ik kijk met warme gevoelens terug en heb zin in het nieuwe seizoen”

Afgelopen seizoen hadden we zes vrouwen in het team, dat was met blessures en ziekte eigenlijk te krap. Vier dames gaan door en één ‘oudgediende’, Linda, komt weer terug. Linda: “Leuk om onderdeel te zijn van het team. Ik kijk met warme gevoelens terug naar de jaren 2014-2017 toen ik onderdeel van het team was en heb ook weer zin om komend seizoen met jullie te starten”. We hebben er ook al een nieuwe teamgenote bij, maar we zoeken er dus nog één of twee. Meld je bij Sione voor meer informatie!