Oproep: versterking gezocht voor ons Divisieteam

oktober 4, 2022 //

/

Lijkt het jou ook wel wat: triathlon in teamverband? Dan is de Teamcompetitie wellicht iets voor jou. Voor het nieuwe seizoen in 2023 zoeken we nog één sportieve vrouw voor het Vrouwentriathlon-Siosportteam.

De teamcompetitie bevat een mix van sprinttriathlons en olympische afstanden en gaat waarschijnlijk over 5 wedstrijden. Elk team start met 4 vrouwen per wedstrijd. De uitslagen van deze dames worden opgeteld en zo ontstaat er een dagwinnaar. Het team dat het beste presteert over alle wedstrijden wordt kampioen.

Wat moet je kunnen?

Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/4 triathlon te volbrengen en dat je minstens 2 van de 5 wedstrijden kunt starten (de exacte wedstrijddata en –locaties voor 2023 zijn nog niet bekend).

Aanmelden voor het Vrouwentriathlon-Siossportteam

Zie jij dit wel zitten? Meld je dan aan via sione.vrouwentriathlon@live.nl. Vermeld erbij wat jouw triathlon-ervaring is en waarom het je leuk lijkt om mee te doen. Jouw aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Aan de hand van je aanmelding ontvang je een mail met informatie.

Meer informatie

Op onze website vind je verschillende wedstrijdverslagen van voorgaande jaren. Wil je meer weten over de competitie zelf, kijk dan even op de website van Teamcompetities Triathlon.

Partners

Het team wordt ondersteund door ACT Lytics – Bttlns – Bye Nutrition – Siosport – Vrouwentriathlon.