Oproep: versterking gezocht voor vrijwilligersteam Vrouwentriathlon!

oktober 25, 2015 //

/

Eén van onze vrijwilligster van het eerste uur – Kitty van Bloois – heeft aangegeven volgend jaar uit het organisatieteam te willen stappen van de Vrouwentriathlon. Als het in haar drukke schema past, helpt ze nog wel mee als vrijwilliger op de dag van de Vrouwentriathlon zelf. Kitty gaat zich in 2016 namelijk meer richten op Europese evenementen.  Dat vinden we natuurlijk erg leuk voor haar maar erg jammer voor ons, want Kitty is één van de drijvende krachten van de Stichting Vrouwentriathlon. We zoeken geen tweede Kitty, maar wél een enthousiaste vrouw die ons vaste organisatieteam wil komen versterken!

Wie zoeken we?
Een vrouw met passie voor de triathlonsport. Iemand die van aanpakken weet, vóór, tijdens en ná onze evenementen. Iemand die goed is in organiseren, regelen en iemand die geordend te werk gaat. En uiteraard draag je de Vrouwentriathlon een warm hart toe en weet je onze evenementen goed te promoten. Wil je weten welke taken er allemaal zijn of wat jij voor ons zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@vrouwentriathlon.nl

Wil je niet in het vaste organisatieteam, maar wil je wel een handje helpen bij onze evenementen? Ook dat horen we graag! Stuur ook dan even een mail naar info@vrouwentriathlon.nl met je gegevens en we nemen contact met je op!