Oproep: versterking gezocht voor website, social media, PR-team en EHBO

februari 26, 2019 //

/ / /

We zoeken versterking voor ons vrijwilligersteam. We zijn op zoek naar een expert op het gebied van WordPress, iemand die ons kan helpen bij social media, versterking voor ons PR-team (schrijven van teksten, interviewen van deelneemsters etc.) en een EHBO’er. In eerste instantie denken we verschillende vrijwilligers nodig te hebben, maar wie weet is er ook wel het schaap met de vijf poten die al deze dingen kan?!

Website
Ben jij een echte goeroe als het gaat om WordPress? En ben je in staat om voor ons een nieuwe website te bouwen én ons te ondersteunen bij onderhoud en storingen? Dan zoeken we jou! Onze website is toe aan een opfrisbeurt en we hebben wat toekomstwensen. Samen met jou werken we graag aan een nieuwe website die we kunnen inzetten voor de promotie van de Vrouwentriathlon.

Social media en PR
Campagnes opzetten voor Facebook, stories voor Twitter of wellicht moeten we naar Instagram? Jij weet welke social media-kanalen we het beste kunnen inzetten om onze evenementen onder de aandacht te brengen bij zowel deelneemsters als vrijwilligers. Ben je daarnaast ook nog goed in het schrijven van teksten? Dan zou je een welkome aanvulling zijn voor ons PR-team dat teksten schrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief en voor persberichten én voor social media.

EHBO
Onze vaste EHBO-vrijwilligster kampt met gezondheidsproblemen. We vinden het daarom fijn om nóg een EHBO’er in ons midden te hebben die aanwezig kan zijn bij de Zwemloop op 20 april en de Vrouwentriathlon op 23 juni.

Ben jij of ken jij de vrijwilliger(s) die we zoeken? Stuur ons dan even een mailtje:
pers@vrouwentriathlon.nl en we nemen contact met je op.