Oproep: wie helpt een handje mee?

januari 26, 2017 //

/

Banen tellen, startnummers uitgeven, finishtijden noteren, de weg wijzen of de wisselzone vrij houden van publiek. We hebben voor ons aankomende evenement – Zwemloop Het Lint op 8 april aanstaande – nog vrijwilligers nodig. Wie komt ons een handje helpen?

De Stichting Vrouwentriathlon is een vrijwilligersorganisatie. We hebben een vast team dat zich het hele jaar door bezig houdt met de organisatie van de evenementen. Er komt namelijk heel wat kijken voordat het startschot kan klinken tijdens de zwemloop of de Vrouwentriathlon. Zo hebben we vooraf overleg met gemeenten en diverse organisaties en instanties, vragen we vergunningen en subsidies aan, proberen we sponsoren te vinden én te behouden.

We organiseren clinics, schrijven elke maand nieuwsbrieven, promoten waar we kunnen de Vrouwentriathlon, bestellen startnummers, vullen goodiebags, smeren broodjes voor de vrijwilligers, maken wegbewijzering, plattegronden en deelnemersinformatie, proberen onze sociale mediakanalen actueel te houden (volg je ons al op Facebook en Twitter?), beantwoorden vragen die per mail binnen komen, overleggen met de locaties, checken het parcours, etc. etc. etc.

En oh ja, tijdens de evenementen zelf hebben we vrijwilligers nodig die ons een handje helpen. Dus heb je 8 april, 25 juni en/of 27 augustus nog niks te doen? En doe je niet mee aan de Zwemloop of Vrouwentriathlon maar wil je er wel graag bij zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij zijn erg blij met alle extra handen die ons komen helpen. En vaak kun je tijdens het vrijwilliger zijn ook nog eens de vrouwen in actie zien en aanmoedigen. Meer informatie of aanmelden als vrijwilliger: http://www.vrouwentriathlon.nl/vrijwilligers/

En uiteraard proberen we elk jaar weer te leren van de ervaringen en nemen we alle opmerkingen van deelneemsters en publiek ter harte. Zo hebben we vorig jaar een enquête gehouden en in 2017 voeren we naar aanleiding van de uitkomsten hiervan een aantal wijzigingen door. Je leest er hier meer over.