Oproep: wie komt ons PR-team versterken?

april 23, 2017 //

Een maandelijkse nieuwsbrief, de website, social media, persberichten en wedstrijdverslagen. Ons PR-team heeft de handen vol aan de promotie van de Vrouwentriathlon, maar doet het werk met veel plezier. Vorig jaar kreeg het vrijwilligersteam versterking, maar helaas bleek één dame het vrijwilligerswerk toch niet te kunnen combineren met werk en privéleven. We zijn dus weer op zoek naar iemand die ons PR-team wil komen versterken.

Wat zoeken we?
We zoeken een enthousiaste vrouw die goed kan schrijven en affiniteit heeft met sport (en dan bij voorkeur triathlon!) Je hebt een vlotte pen, je schrijft foutloos en kunt minimaal eens per maand een artikeltje voor de nieuwsbrief van de Vrouwentriathlon maken. De onderwerpen worden aangeleverd, maar van jou wordt enige zelfredzaamheid verwacht bij het regelen van informatie voor het artikel. Denk hierbij aan een (telefonisch) interview met een deelneemster of vrijwilliger (zoals op de foto boven). Of bijvoorbeeld aan het schrijven van een informatief artikel over clinics, parcoursen, tips & trucs of sponsoren. Aanwezigheid bij onze evenementen (Zwemloop en Vrouwentriathlon) is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Zo krijg je zelf ook meer band met de andere vrijwilligers, de deelneemsters en de evenementen.

Heb je interesse om ons team te komen versterken of wil je meer weten? Stuur een berichtje naar pers@vrouwentriathlon.nl en we nemen snel contact met je op!