Perfecte zwemaccessoires voor triathlontraining

februari 22, 2020 //

Wil je al vroeg in het seizoen in buitenwater trainen? Of zwem je graag zo lang mogelijk door in het naseizoen? Dan raden we je van harte de nieuwe BTTLNS-producten van onze sponsor Triathlonaccessoires.nl aan. Wat denk je bijvoorbeeld van een neopreen swimcap, neopreen zwemhandschoenen en neopreen zwemsokken? Ideaal te combineren met bijvoorbeeld een zwembril uit de grote collectie. Met de speciale kortingscode bttlns10%! ontvang je 10% korting!

De neopreen accessoires van BTTLNS zorgen met een 2-3mm neopreen voor de ideale bescherming tegen de kou! Zwemhandschoenen en sokken met een hoge aansluiting zodat deze perfect over/onder jouw wetsuit kunnen voor de ideale aansluiting. Daarnaast hebben ze een stevige klittenband sluiting om zo min mogelijk water binnen te laten. De neopreen badmuts heeft ook een klittenbandsluiting om de druk van de band te kunnen afstellen om zo een stikkend gevoel te voorkomen.

Zwembrillencollectie

Onze sponsor Triathlonaccessoires.nl heeft voor dit jaar weer mooie producten toegevoegd aan haar assortiment. Sione heeft deze fantastische producten mogen testen en het zijn voor ons dé ideale producten om tijdens het binnen of buiten zwemmen te gebruiken. De prachtige zwembrillencollectie van BTTLNS bijvoorbeeld heeft een iets grotere pasvorm dan men gewend is van de kleine racebrillen, daarom voorkomen deze brillen drukpunten op het gezicht en sluiten de brillen zeer comfortabel aan. Alle zwembrillen worden geleverd met een mooie gratis zwembrillenkoker.

Trainingsattributen

Verbeter je kick of leg juist de focus op je armslag. Wist je dat het verstandig is om niet alleen zwemmeters te maken, maar ook aandacht te besteden aan het verbeteren van jouw zwemtechniek? Met de verschillende trainingsattributen van BTTLNS kun je hieraan werken. Bij Triathlonaccessoires vind je bijvoorbeeld BTTLNS-materialen zoals pullbuoys voor goed drijfvermogen, kickboards zodat je de nadruk kunt leggen op de benen, handpeddels om meer kracht te ontwikkelen en natuurlijk snorkels zodat je je volledig kunt focussen op de techniek zonder het hoofd uit het water te hoeven tillen.

Al deze producten en nog veel meer vind je op www.triathlonaccessoires.nl. Vul bij jouw bestelling de kortingscode bttlns10% in en ontvang direct 10% procent korting!