Safeswimmers, wetsuits en andere acties bij nieuwe sponsor Triathlonaccessoires.nl

juli 25, 2018 //

/

Triathlonartikelen koop je voortaan met een leuke korting bij Triathlonaccessoires.nl! Als je aanwezig was bij de Vrouwentriathlon in Utrecht dan heb je het al gehoord: we worden dit seizoen ondersteund door Triathlonaccessoires.nl en de intentie is dat deze samenwerking volgend jaar wordt voortgezet. Zo werden er al prachtige prijzen beschikbaar gesteld, de klapper was natuurlijk de wetsuit die Henriëtte Holzhauer-Hut uit Emmen won. En voor alle Vrouwentriathlon-liefhebbers heeft Triathlonaccessoires een paar hele mooie aanbiedingen!

Koop een roze safeswimmer met Vrouwentriathlon-korting

De felgekleurde opblaasbare roze BTTLNS safeswimmer is ideaal voor het opbergen van je uitrusting terwijl je zwemt en werkt uitstekend voor een verhoogde zichtbaarheid in open water. De BTTLNS safeswimmer beschikt over dubbele compartimenten voor extra drijfvermogen, deze blaas je op zodra je je spullen in de tas hebt opgeborgen. De safeswimmer heeft sinds de lancering in 2016 al geweldige recensies gekregen en is enorm populair onder openwaterzwemmers wereldwijd.
Wil je ook zo’n safeswimmer hebben? Bestel deze dan via deze link, gebruik de kortingscode vrouwensaferroze en je ontvangt 15% korting!

Winnares wetsuit: ‘Wát een luxe prijs!’

Eigenlijk wilde ze helemaal niet meedoen aan de tombola na afloop van de Vrouwentriathlon, biecht Henriëtte Holzhauer-Hut op. “Maar mijn oude overbuurvrouw stond erop, we moesten meedoen en ook ik moest mijn startnummer in de bak doen.” Toen nummer 150 werd omgeroepen als winnares van een nieuwe wetsuit van het merk Bttlns – beschikbaar gesteld door Triathlonaccessoirs.nl – dacht Henriëtte in eerste instantie dat het om iemand anders ging “Het kon toch niet over mij gaan? Maar het was echt waar, wát een luxe prijs, prachtig gewoon!”

De 62-jarige Emmense heeft de wetsuit nog niet uitgeprobeerd (“dat ga ik doen als het kouder is en er wat minder mensen me kunnen zien haha”) maar overweegt nu door de gewonnen prijs te gaan trainen voor een kwart triathlon. “Ik vond het water bij de Vrouwentriathlon ook best koud, met zo’n pak is dat probleem meteen opgelost. En ik denk dat mijn dochter de wetsuit ook wel een keer wil uitproberen. Dus de prijs zal zeker goed worden gebruikt!”

Kortingscode online aankopen

In samenwerking met de Vrouwentriathlon is er een speciale kortingscode beschikbaar om online te gebruiken op www.triathlonaccessoires.nl. Door de volgende kortingscode online te gebruiken in het winkelmandje ontvang je 5% korting op het gehele assortiment: vrouwentriathlon2018

Gebruikte en demo wetsuits

Ben je op zoek naar een scherp geprijsde wetsuit voor je volgende triathlon? Dan ben je bij Triathlonaccessoires.nl aan het juiste adres. Op de website van Triathlonaccessoires.nl vind je dames-wetsuits die zijn gebruikt tijdens demodagen of die zijn ingeruild door andere triatleten. Als de wetsuits een beschadiging hebben, dan is dit op de foto’s aangegeven. Alle beschadigingen zijn gerepareerd. Op zoek dus naar een buitenkansje? Wacht niet langer en check de website!