Sally Evertse – september 2010

augustus 23, 2010 //

Sally Evertse (36) uit Swifterbant was zondag niet alleen deelneemster aan de Vrouwentriathlon, maar ook sponsor van het evenement. Sally heeft een boekenwinkel op internet: www.bijsally.nl

Hoe vond je het zondag?
“Heel leuk! Ik vond het parkoers erg leuk, zo over de camping, het was gezellig en ik was ook tevreden over mijn wedstrijd. Ik had eerder dit jaar al een 1/8 triathlon gedaan, maar omdat ik voor de Vrouwentriathlon op vakantie ging en dus niet zo veel kon trainen, vond ik het heel leuk om nog een 1/16e triathlon te doen. De afstand was precies goed, het had geen rondje langer moeten zijn.”

Waarom wilde je graag ons evenement sponsoren?
“Ik heb een online boekenwinkel www.bijsally.nl voor kinderen en hun ouders. Ik verkoop veel boeken voor de moderne vrouw die een positieve kijk op het leven heeft en ik denk dat vrouwen die sporten dat zeker hebben. Verder verwachtte ik dat er ook veel moeders mee zouden doen aan de Vrouwentriathlon. Precies mijn doelgroep dus.”

Ben je er volgend jaar weer bij?
“Ik vond het een heel leuke belevenis en heb er een heel positief gevoel aan over gehouden. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”