Shoptip: Heerlijk warme hoody voor de frisse zomeravonden

juli 22, 2017 //

Vrouwentriathlon-blouse voor- en achterkantGa je binnenkort op vakantie dan is de Vrouwentriathlonsweater echt een aanrader! De sweater is van comfortabele joggingstof gemaakt wat hem ideaal maakt voor wat kouder weer. Tijdens de frisse zomeravonden kruip jij lekker weg in deze trui! Ook is het mogelijk om nog een blouse te bestellen of een wieleroutfit.

De sweater is er in de maten small, medium, large en extra large en kost 54,95 euro inclusief verzendkosten. Je kunt de sweater ook een persoonlijk tintje geven. Voor € 7,50 extra laten we jouw naam of die van iemand anders erop borduren. Ook leuk om cadeau te geven aan een sportieve vrouw of vriendin!

Vrouwentriathlon wielershirtBen je nog op zoek naar een nieuwe outfit voor op de racefiets? Denk dan eens aan de Vrouwentriathlon-outfit. Het wielershirt kost 50 euro, de fietsbroek 65 euro of 75 euro (Pro Bib). Je vindt hier meer informatie over maattabellen.

Ook kun je mouwstukken bestellen, ideaal voor de iets frissere fietsdagen. De mouwstukken kosten 24 euro en zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL (afbeelding).

Wil je de sweater, blouse of wieleroutfit bestellen? Stuur dan een mail naar info@siosport.nl met je adresgegevens en de gewenste maat. Je krijgt dan informatie over betaling en levering.