Snel in beweging met de medewerkers van VeloFit

december 23, 2015 //

De masseurs van VeloFit zijn bijna niet meer weg te denken bij de Vrouwentriathlon in Utrecht. Na afloop van de wedstrijd laten vele deelneemsters zich maar al te graag masseren door de deskundige handen van de medewerkers van VeloFit. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat VeloFit ook in 2016 weer als sponsor van de partij zal zijn!

Ron Perdon van VeloFit legt uit waarom hij de Vrouwentriathlon een warm hart toedraagt: “De Vrouwentriathlon is een uniek laagdrempelig evenement. De dag zelf is altijd super gezellig met veel leuke deelneemsters en voor ieder niveau. Dus daarom staan we er altijd graag met een massageteam. En elk jaar wordt hier dan ook gretig gebruik van gemaakt door de deelneemsters.”

De slogan van VeloFit is ‘snel in beweging’. Dat lukt prima met de drie bedrijfsonderdelen VeloFit fysiotherapie, VeloFit Sportmassage en VeloFit Fitness. Heb je een blessure, dan helpen de kundige fysiotherapeuten je van de pijn af zodat je snel weer makkelijker kunt bewegen. De ervaren sportmasseurs van VeloFit weten hoe ze de spanning in jouw spieren kunnen verminderen. Ideaal na een zware training of voor/na een wedstrijd. En wil je werken aan sterke buik- en rugspieren? Dan kun je bij VeloFit Fitness terecht, onder meer voor Pilates. Meer informatie vind je op de website van VeloFit.