SOS armband voor sporters: Id’s Me!

november 7, 2021 //

/

Met de feestdagen voor de deur, hebben we een leuke suggestie voor een schoen- of onder-de-boom-cadeautje: een SOS armband van Id’s Me! Onmisbaar voor elke sporter en er zijn nieuwe varianten te krijgen met rvs sluitclip én ze zijn eenvoudig op de juiste lengte te maken.

Het zal je maar gebeuren: tijdens een training in je eentje overkomt je iets. Met een SOS armband weten hulpverleners bij een ongeluk of een andere noodsituatie direct wie je bent, of er sprake is van een medische indicatie die van belang is bij eerste hulp en kan er contact worden opgenomen met het thuisfront. Dit kan van levensbelang zijn!

Id’s Me heeft de oplossing: SOS armbanden, voor verschillende gebruikers. Bijvoorbeeld voor sporters, voor mensen die medicijnen gebruiken of juist speciaal voor kinderen en huisdieren.

Tien procent korting!

Id’s Me wordt gerund door Rene Noorbergen, in 2019 speaker bij de Vrouwentriathlon. Met de speciale kortingscode As1oN3Sp21 krijg je tien procent korting op een aankoop bij Id’s Me. Meer informatie over de armbanden van Id’s Me vind je op de website.