Sponsor DA Vleuten

januari 22, 2014 //

Heb je al eens meegedaan aan de Vrouwentriathlon Utrecht, dan heb je in de goodie bag samples gevonden van Drogisterij DA Martijn Vleuten . Ook dit jaar is Drogisterij DA weer sponsor van de Vrouwentriathlon en stelt prijzen beschikbaar voor de prijsuitreiking. Geef je op voor een gratis huidanalyse op 18 februari .

Op dinsdag 18 februari 2014 wordt bij Drogisterij DA Martijn  te Vleuten een huidanalyse verzorgd (tussen 10 – 17 uur) door het Dermatologisch Laboratorium PLANTE SYSTEM. Tevens ontvang je op deze dag €2,- korting op elk artikel* uit het PLANTE SYSTEM assortiment.

Plante System
Is de nieuwste huidverzorgingstrend op basis van zuiver plantaardige ingrediënten, die in samenwerking met dermatologen is ontwikkeld. Zij combineert als eerste geneeskrachtige planten met dermatologische huidverzorging en wordt om die reden in het vakjargon ook wel fytodermocosmetica genoemd. Alle PLANTE SYSTEM-producten zijn dermatologisch getest, vrij van proteïnen, hypoallergeen, niet comedogeen, dierproefvrij, bevatten geen toegevoegde parfum en worden perfect getolereerd.

Schoonheidsspecialiste
Tijdens de huidanalyse dag bij DA drogisterij Martijn zal er een schoonheidsspecialiste van PLANTE SYSTEM aanwezig zijn, die met behulp van een geavanceerde huidanalyse computer een gedegen advies geeft over de verzorging van je huidtype. De geheel vrijblijvende huidanalyse duurt gemiddeld 20 minuten.

Inschrijven?
Inschrijven gaat heel eenvoudig: je belt naar telefoonnummer 030 – 6772049 of bezoekt DA drogisterij Martijn en schrijf je ter plekke in. Voor meer informatie over Plante System: www.plantesystem.com