Sponsor De Lopende Zaak: van loopanalyse tot langlaufweekend

juli 19, 2015 //

/

Eén van de hoofdsponsors van de Vrouwentriathlon is De Lopende Zaak: de Praktijk voor Sportpodologie en Bewegingsanalyse voor alle sporters (recreatief en wedstrijd) en wandelaars. De Lopende Zaak is de ideale plek als je last hebt van sportblessures maar ook als je (nog) blessurevrij bent maar wel intensief traint.

Door middel van een bewegingsanalyse of bijvoorbeeld bikefitting kijken de specialisten van De Lopende Zaak of je wel de juiste hardlooptechniek hebt en of de afstellingen van jouw fiets wel goed zijn. Daarmee zijn veel pijnklachten en (langdurige) blessures te verhelpen of te voorkomen! De Lopende Zaak stelt dit jaar wederom tegoedbonnen voor loopanalyses beschikbaar voor de winnaars van de Vrouwentriathlon.

Je treft Yvonne Bontekoning van De Lopende Zaak ook aan als ervaren langlaufinstructrice tijdens het langlaufweekend van Siosport. In het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari 2016 houdt Siosport een langlaufweekend voor volwassenen (m/v) in het ThüringerWald in Duitsland. Je kunt in dit weekend kennis maken met, of jezelf verbeteren op, zowel de klassieke als skating techniek. Je verblijft in een hotel in Oberhof, op circa 550 kilometer van Utrecht. Meer informatie over dit langlaufweekend vind je op de website van Siosport.