Sponsor in de spotlight: Siosport

februari 26, 2020 //

Jullie kennen Sione Jongstra waarschijnlijk wel als hét gezicht van de Vrouwentriathlon. Ze doet echter nog veel meer. Naast haar eigen succesvolle sportcarrière, coacht Sione atleten – vrouwen én mannen – op verschillende sportieve niveaus via haar bedrijf Siosport. Deze maand staat Siosport – sponsor van de Vrouwentriathlon – dan ook in de spotlight!

Sione omschrijft zelf goed wat de meerwaarde is van haar sportcoaching: “Door mijn jarenlange ervaring en opgedane en nog steeds verder ontwikkelende kennis, wil ik mensen op elk niveau in beweging brengen, sporters op een zo efficiënt en blessurevrije mogelijke manier het beste uit zichzelf laten halen en ze laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf geloven.” Op de website vind je referenties van verschillende sporters m/v die door Sione worden begeleid.

“Mijn coaching is bedoeld voor iedereen (jong en oud, man en vrouw), zolang er maar inzet en motivatie is. Het is zowel voor mensen die maar één discipline (zwemmen of fietsen of lopen) willen beoefenen of verbeteren of alle drie. Ik werk met schema’s op maat.”

Ook geeft Sione trainingsdagen en –weekenden op maat in Zuid-Limburg. Overnachting is daarbij mogelijk in het sportersappartement Draodezel in Eijsden (voor 2 tot 4 personen). Vanaf tien personen kan Siosport ook voor groepen overnachtingen verzorgen. Het vakantieappartement Draodezel is ook los te boeken, desgewenst met een personal training onder begeleiding van Sione. Dankzij de mooie ligging is het luxe appartement de ideale uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur of voor uitstapjes naar Maastricht of België.