Sponsor in de spotlight: Siosport

mei 31, 2019 //

/

Eén van onze belangrijke sponsoren is Siosport, het sportcoachingbedrijf van tweevoudig wereldkampioen Ironman Sione Jongstra. Daarom zetten we deze maand Siosport graag even in de spotlight! Ben je op zoek naar een persoonlijke trainer, train je met jouw bedrijf voor een bijzonder evenement zoals Alpe d’HuZes of Tour du ALS en hebben jullie behoefte aan trainingsschema’s? Of zou je met collega’s eens een clinic op maat willen volgen? Het kan allemaal bij Siosport.

Onlangs is Siosport fysiek verhuisd naar het zuiden van het land. “Maar dit maakt voor de coaching niet uit”, vertelt Sione Jongstra. Atleten krijgen bij Siosport een persoonlijke aanpak: een trainingsschema op maat zodat je goed kunt toewerken naar nieuwe sportieve doelen. Van het debuteren op een sprintafstand tot een Ironman, van je PR verbeteren op de 5km tot het finishen van een marathon. Er is nog beperkt plek voor coachees, voor meer informatie neem je contact op met Sione: info@siosport.nl.

Sporten en slapen in Zuid-Limburg

Nieuw is de mogelijkheid om trainingsstages te volgen in een kleine groep vanuit de nieuwe uitvalsbasis Eijsden in Zuid-Limburg. Je kunt er overnachten in een luxe appartement. Het appartement heeft een ruime woonkamer met luxe bedbank, tweepersoonsslaapkamer, badkamer, een complete keuken voorzien van alle gemakken zoals koelkast/vriezer/vaatwasser/inductiekookplaat. Het appartement beschikt over een eigen ingang en terras, wifi, gratis parkeren en uiteraard kun je er veilig je fiets stallen in een eigen fietsenschuur. Ook is het mogelijk om het appartement te huren zonder trainingen voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg.

In de pdf vind je alle informatie over prijzen en reserveren.