Sponsor in het zonnetje: DA Martijn in Vleuten

juli 25, 2016 //

Drogisterij DA Martijn uit Vleuten steunt dit jaar én in 2017 de Vrouwentriathlon weer als sponsor. En daar zijn we erg blij mee. Wist je bijvoorbeeld dat die lekkere repen en pakjes drinken die je als deelneemster vond in jouw goodiebag afkomstig zijn van DA Vleuten? En ook stelt DA Martijn uit Vleuten al jaren prijzen beschikbaar aan de Vrouwentriathlon. Kortom: een belangrijke sponsor die we koesteren! We zetten DA Martijn daarom graag in het zonnetje!

Voor een zonnetje kun je trouwens gewoon terecht bij DA Martijn: laat de zomer nog even op zich wachten of wil je nu meteen een mooie, egale, bruine huid, dan kun je bij de DA Martijn terecht voor een spray tan behandeling (foto boven). Eén behandeling kost € 29,95, vier behandelingen kosten nu slechts € 89,95, je krijgt de vierde behandeling gratis! Meer informatie kun je krijgen bij de kassa in de winkel, daar maak je ook een afspraak.

De drogisterij in Vleuten heeft – naast een boekenafdeling, speelgoed, de reguliere drogisterijartikelen en een stomerijservice – een compleet assortiment natuurvoeding en reformartikelen. Zoals eigenaar Martijn van Elzakker het eens zei tegen een verslaggever: “Van goji bessen voor in het ontbijt tot toastjes met tapenade voor bij de borrel.” Ben je dus op zoek naar biologische en verantwoorde producten? Breng dan zeker eens een bezoek aan DA Martijn in Vleuten en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.