Sponsoren bedankt!

juli 5, 2022 //

/ / /

Deze laatste editie van de Vrouwentriathlon is mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren. We zetten ze graag nog even in het zonnetje: sponsoren bedankt voor jullie bijdrage!

Siosport – Jullie kennen Sione Jongstra waarschijnlijk wel als hét gezicht van de Vrouwentriathlon. Ze doet echter nog veel meer. Naast haar eigen succesvolle sportcarrière, coacht Sione atleten – vrouwen én mannen – op verschillende sportieve niveaus via haar bedrijf Siosport. Speciaal voor de Vrouwentriathlon verzorgt Sione regelmatig sportieve clinics.

 

BYE! Nutrition is een trouwe sponsor en voorziet de deelnemers van de Vrouwentriathlon van sportvoeding. Daarnaast stelt BYE! Nutrition een aantal prijzen beschikbaar. Het verhaal achter BYE! Nutrition is eigenlijk heel simpel: “Wij van BYE! Nutrition maken onze producten van een zo hoog mogelijke kwaliteit maar dit dan wel op z’n veel mogelijke natuurlijke basis.”

 

BTTLNS en Triathlonaccessoires.nl stelden ook dit jaar weer mooie prijzen beschikbaar voor de winnaressen van de Vrouwentriathlon. Ben je op zoek naar een wetsuit, trisuit, zwemkleding of triathlonaccessoires? Dan ben je bij BTLLNS en Triathlonaccessoires aan het goede adres. Via de code siosportBTTLNS10 krijg je 10 procent korting bij een aanschaf via de website van BTTLNS.

 

 

AutoRent Vitesse is onze logistieke partner en stelt een mooie bus beschikbaar waarin wij al het materiaal, zoals routeborden, vlaggen, finishboog en startklok kunnen vervoeren. AutoRent Vitesse heeft een jarenlange expertise op het gebied van autoverhuur, bestelwagenverhuur en personenbusverhuur en is één van de leidende autoverhuurbedrijven in Utrecht en omstreken.

 

 

De Ontknoping in Buren (Gld) is gespecialiseerd in vrouwen en hun hormonen. Zoals eigenaresse Wilma Franke het zelf zegt: van pubertijd naar PMS (de heksenweek) naar menopauze en verder. Wilma stond zelf al eens aan de start van de Vrouwentriathlon, is vaak als EHBO-vrijwilliger aanwezig bij onze wedstrijden én ze sponsort de lunchpakketten voor de vrijwilligers.

 

En last but zeker nog least: Beheerder van De Meent: uit®waarde en natuurlijk de twee gemeenten Buren en Culemborg. Allen zeer bereidwillig om in en rondom De Meent in Beusichem en door Culemborg een triathlon te organiseren. Een hele fijne samenwerking!