Sponsoren Eat Natural, DA Vleuten en SNS Bank

augustus 12, 2014 //

Bij het afhalen van het startnummer krijgen alle deelneemsters aan de Vrouwentriathlon in Utrecht een tasje met wat handige informatie en welbekende, roze, verplichte badmuts. Daarnaast zitten er producten of flyers van onze sponsoren in. Zoals bijvoorbeeld verantwoorde, glutenvrije én lekkere tussendoortjes van Eat Natural en Mani.

Ook DA Martijn in Vleuten is sponsor van de Vrouwentriathlon in Utrecht. DA Martijn is het (online) adres voor het kopen van drogisterijartikelen, aanverwante artikelen en originele cadeautjes. Leuk voor als je de finish hebt gehaald bijvoorbeeld…! DA Martijn stelt naast een goodie in de inschrijftas ook nog prijzen beschikbaar voor de winnaressen.

SNS Bank Vleuterweide/Maarssen is eveneens van de partij als sponsor van de Vrouwentriathlon. De missie van de SNS Bank is ‘eenvoud in geldzaken’. Sparen, betalen, beleggen, een hypotheek of verzekeringen afsluiten, volgens SNS hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Je vindt van SNS Bank onder meer een pen in de inschrijftas.