Sponsoren in de spotlight: Bakkerij Akkermans en Triathlonaccessoires.nl

maart 28, 2019 //

/

Ook dit jaar prijzen we onszelf weer gelukkig met een aantal trouwe sponsoren. We zetten er deze maand twee in de spotlight: Bakkerij Akkermans uit Vleuten en Triathlonaccessoires.nl steunen ook dit jaar Zwemloop het Lint. Voor alle deelneemsters en lezeressen van onze nieuwsbrief heeft Triathlonaccessoires.nl een mooie korting: gebruik de code vrouwentriathlon2019 en ontvang 5% korting op je online bestelling of in de winkel in Volkel!

Triathlonaccessoires.nl is één van onze sponsoren. Zij stellen ook dit jaar prijzen beschikbaar voor zowel Zwemloop Het Lint als voor Vrouwentriathlon Beusichem. Ben je op zoek naar een wetsuit, triathlonkleding of trainingskleding? Dan ben je bij Triathlonaccessoires.nl aan het juiste adres! Ze hebben een groot assortiment tegen een scherpe prijs. Ook kun je er terecht voor verschillende accessoires, zoals elastische veters, startnummerbanen, zwembrillen, zwemcaps, waterdichte hoesjes voor je telefoon, sportvoeding en nog veel meer!

Bakkerij Akkermans

Bakkerij Akkermans is al sinds de eerste editie vaste sponsor van de heerlijke paasprijzen voor de winnaars van Zwemloop Het Lint. Ook dit keer maken de deelnemers kans op een heerlijke paastaart van de bakkerij uit Vleuten. Naast ovenvers brood en diverse broodjes bestaat het assortiment van bakkerij Akkermans uit gebak, taarten, cadeauartikelen, bonbons en meer. Zeker de moeite van eenb bezoekje waard!