Sponsoren in de spotlight: David Lloyd en Velofit

mei 26, 2017 //

Als je vorig jaar meedeed aan de Vrouwentriathlon, dan weet je dat er – vóórdat het startschot klinkt – een lekkere warming-up is. Ook dit jaar wordt deze warming-up verzorgd door medewerkers van club David Lloyd in Utrecht. Bij deze club kun je tennissen, squashen, fitnessen, zwemmen en nog veel meer. Ook lid worden van David Lloyd? Dat kan al voor € 59,- per maand en kinderen kunnen gratis sporten! Bel 088-0202151 voor meer informatie of neem een kijkje op de website van David Lloyd.

Heb je na afloop van de Vrouwentriathlon behoefte aan een massage? Dan kun je direct terecht bij de fysiotherapeuten en sportmasseurs van Velofit. Ook dit jaar is deze sponsor weer van de partij om direct kuitspieren of andere spieren los te masseren. Daarnaast sponsort VeloFit ook een antal prijzen (tegoedbonnen voor massages).

De slogan van VeloFit is ‘snel in beweging’. Je kunt bij VeloFit terecht voor fysiotherapie, bijvoorbeeld bij een blessure, voor een sportmassage om spanning in spieren te verminderen. En wil je werken aan sterke buik- en rugspieren? Dan kun je bij VeloFit Fitness terecht, onder meer voor Pilates. Meer informatie vind je op de website van VeloFit.