Sponsoren in de spotlight: Ekeris Fietsplezier en Eat Natural

april 29, 2016 //

Ekeris Fietsplezier en Eat Natural dragen ook in 2016 de Vrouwentriathlon een warm (sponsor)hart toe. Ekeris Fietsplezier is al sinds 1926 gevestigd in Utrecht en Maarssen en nog steeds te vinden in het hart van de stad. In één van de drie fietsenwinkels van Ekeris kun je terecht voor een professioneel fietsadvies.

Daarnaast is Ekeris initiatiefnemer van de Ladiesride Utrecht. Ben je nog geen geoefende fietser, maar wil je dit wel worden? Dan is de Ladiesride wellicht iets voor jou. De Ladiesride Utrecht is voor alle vrouwen die graag een keer een toertocht op de racefiets willen proberen. Op zondag 15 mei staan er bij Ekeris Fietsplezier testfietsen klaar van Liv en Specialized Women om hierop je eerste toertocht te fietsen. Onder begeleiding van een professionele sportvrouw rijd je een ronde door de omgeving van Utrecht.

Eat Natural is de merknaam voor een serie (glutenvrije) repen die worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met daarin hele stukken noot en fruit. De repen kun je eten als tussendoortje of tijdens het sporten. Nieuw is de Protein Packed reep, met pinda’s en chocolade, speciaal voor sporters die hun proteïne-inname willen verhogen. Elke reesrep Protein Packed bevat 10 mg proteïne per reep. Eat natural sponsort ons weer met haar heerlijke verantwoorde snacks en stelt een aantal prijzen beschikbaar.