Sponsoren in de spotlight: Siosport en Triathlonwinkel.nl

maart 24, 2016 //

De Stichting Vrouwentriathlon verwelkomt dit jaar een nieuwe sponsor: Triathlonwinkel.nl. Deze speciaalzaak voor triatleten heeft zowel een fysieke winkel – in Mill – als een webshop. Je vindt er wetsuits, trisuits, zwemkleding en nog veel meer. Triathlonwinkel.nl stelt prijzen ter beschikking aan de winnaressen van de Vrouwentriathlon en is bij de evenementen aanwezig met een stand.

Borstcrawlpakket - ingrediëntenBij Triathlonwinkel.nl kun je terecht voor speciale borstcrawlpakketten. Ideaal als je bijvoorbeeld een borstcrawlcursus gaat volgen. In het pakket zitten een zwemplankje, pullbuoy, zommers, snorkel, handpeddels en een meshbag. De pakketten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: roze, groen en zwart en kosten € 99,95. Met de speciale code SIONE10 krijg je ook nog eens 10% korting! Deze kortingscode geldt voor alle artikelen, zowel in de webshop van Zwemspullen.nl en Triathlonwinkel.nl.

Siosport is een trouwe sponsor van de Vrouwentriathlon. Sione Jongstra, eigenaar van Siosport, verzorgt elk jaar weer diverse clinics speciaal voor de Vrouwentriathlon. Ook kun je bij Siosport terecht voor persoonlijke trainingen en trainingsstages. Een trainingsstage op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Siosport coacht diverse atleten en organiseert hardloop- en fietstrainingen en clinics op het gebied van triathlons. “Ik wil graag mensen enthousiast maken voor het sporten, mensen verbeteren in hun huidige sportprestaties en mijn kennis overbrengen”, aldus Sione Jongstra. Siosport begeleidt zowel ervaren als minder ervaren sporters.