Sponsornieuws: verse oliebollen van Akkermans en train gratis mee met Watervlo!

december 29, 2017 //

In het lustrumjaar van Zwemloop Het Lint mogen we weer twee trouwe sponsoren begroeten. Bakkerij Akkermans in Vleuten verzorgt ook dit jaar de prijzen voor de winnaars van de Zwemloop. Mocht je op 31 december – oudejaarsdag – toevallig in Vleuten zijn: rijd dan vooral even langs de bakkerij voor verse oliebollen en appelbeignets!

Wil je meedoen aan de vijfde editie van Zwemloop Het Lint op 31 maart 2018? Dan kun je vanaf 1 februari meetrainen met ZPC Watervlo. Volwassenen die zich hebben ingeschreven voor de Zwemloop mogen drie keermeetrainen op donderdagavond van 22.00 uur tot 22.45 uur. Er is slechts beperkt ruimte, dus je moet je van te voren wel opgeven. Informatie over het meetrainen met Watervlo vind je in de bevestigingsmail zodra je je hebt ingeschreven voor de Zwemloop.

Logo van Watervlo

Watervlo regelt net als andere jaren weer de toezichthouders bij de zwemloop. En net zoals in 2017 ontvang je een consumptiebon om op 31 maart te besteden bij de bar van Watervlo. Je kunt daar overigens ook terecht voor meer drankjes en een lekker hapje.