Sponsors bedankt!

juli 27, 2014 //

De Vrouwentriathlon kan niet zonder sponsoren. Wij zijn alle organisaties die ons in welke vorm dan ook steunen erg dankbaar. De volgende drie brengen we graag even onder jullie aandacht!

De Gemeente Utrecht steunt ook dit jaar de Stichting Vrouwentriathlon. Utrecht is de vierde grootste stad van ons land en telt 300.000 inwoners. De gemeente draagt sportieve evenementen een warm hart toe en zo ook de Vrouwentriathlon in haar eigen stad. Ben jij er ook bij op zondag 17 augustus? Maak kennis met de Vrouwentriathlon en met alles wat deze mooie gemeente te bieden heeft!

Albert Heijn Vleuten verzorgt ook op 17 augustus de lunchpakketten voor onze vrijwilligers. Een geweldige manier van sponsoring, want zo kunnen wij ook onze vrijwilligers belonen voor hun harde werk en de tijd die zij in ons evenement steken. Een geweldig gebaar van deze supermarkt. Namens alle vrijwilligers: Albert Heijn Vleuten bedankt!

De dranghekken op het parcours van de Vrouwentriathlon worden geplaatst door Aannemingsbedrijf Jos Scholman uit Nieuwegein. Op 1 april 1976 opende Jos Scholman een eenmanszaak in loonwerk en machineverhuur. Na jaren gestage groei is de eenmanszaak op 30 september 1985 overgegaan in een bv voor aanneming en cultuurtechnische werken. In 1993 heeft de overname van een aannemingsbedrijf in de wegenbouw ervoor gezorgd dat Jos Scholman bedrijven ook in de de grond- weg- en waterbouw werkzaam werd.