Sportief Nefkens steunt wederom Vrouwentriathlon

mei 23, 2015 //

De sportieve autodealer Nefkens Midden uit Utrecht sponsort ook dit jaar de Vrouwentriathlon. Nefkens voorziet ons van een busje waarin wij al onze benodigde spullen en promotiematerialen kunnen vervoeren naar de verschillende wedstrijdlocaties. Daarnaast stelt Nefkens een tegoedbon beschikbaar voor een weekend cabrio rijden! Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dan moet je deelnemen aan al onze triathlons, dus de Vrouwentriathlon van Nijeveen, Beesd en Utrecht. Op 20 september wordt deze gave prijs verloot onder de deelneemsters die de ‘drieslag’ hebben gemaakt.

Wie is Nefkens?
Nefkens Midden is al meer dan 75 jaar de officiële Peugeot dealer voor de regio Utrecht, Houten, Nieuwegein en Bunnik. Het bedrijf steunt diverse sportieve evenementen, zoals de Vrouwentriathlon, maar ook Alpe d’HuZes.

Tijdens Alpe d’HuZes stelt Nefkens auto’s beschikbaar voor het vervoer van alle deelnemers en vrijwilligers op en van de Alpe d’Huez. Daarnaast zet Nefkens een zogeheten ‘hartenkretenauto’ in. Deze witte Peugeot 308 SW staat vol met persoonlijke wensen en hartekreten van deelnemers, belangstellenden en publiek met betrekking tot kanker. De hartenkretenauto wordt niet alleen ingezet tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes, maar is vóór die tijd al te zien in Papendal en bij Nefkens in Utrecht.

De sportiviteit van de medewerkers van Nefkens Midden houdt niet op bij sponsoring. Medewerkers hebben maar liefst twee Alpe d’HuZes teams samengesteld.

Logo Nefkens