Sportief weekend voor vrouwen in Zuid-Limburg

september 1, 2023 //

/ /

Sione van Siosport organiseert, voor Stichting Vrouwentriathlon, van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2023 een sportief weekend in Zuid-Limburg.

Wandelen, yoga, een mooie rit op ATB of gravelbike, trailrunnen, lekker eten en drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Dat staat je te wachten als je je aanmeldt voor dit sportieve weekend in het Zuiden van ons land!

Hoe ziet het sportieve weekend voor vrouwen in Zuid-Limburg eruit?

Op dag één (vrijdag) start je met koffie/thee en natuurlijk een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Na de vlaai is het tijd om de benen te strekken met een lekkere wandeling door het Savelsbos. We sluiten de dag af met een ontspannende yoga-les.

Dag twee, de zaterdag, staat in het teken van fietsen. ’s Ochtends fietsen we een mooie route opSportief weekend voor vrouwen Zuid-Limburg de ATB of gravelbike door Zuid-Limburg. ’s Middags heb je tijd voor jezelf, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan Maastricht.

Op zondag kan je deelnemen aan de Mescherbergloop. Een prachtige trailrun in Zuid-Limburg. Je kan kiezen tussen 6, 10, 16 en (nieuw dit jaar) 21 kilometer. Na de trail heb je nog de mogelijkheid om te douchen, in te pakken voordat je weer huiswaarts keert.

Aanmelden sportief weekend voor vrouwen in Zuid-Limburg

Alle informatie over het programma, de locatie, de kosten en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van Siosport. Zien we jou ook eind oktober bij het sportieve weekend voor vrouwen in Zuid-Limburg?