Sportieve dames gezocht voor teamcompetitie

september 28, 2019 //

Heb je altijd al eens in teamverband mee willen doen aan triathlon? Of doe je dit al en ben je op zoek naar een nieuw team dat uitkomt in de 1eDivisie of in de 3eDivisie? We zijn voor het nieuwe seizoen in 2020 op zoek naar versterking van de Vrouwentriathlon-Siosport Divisieteams.

Wat moet je kunnen? Bij de 1eDivisie zijn het vaak stayerwedstrijden. Dus je moet goed en relatief snel kunnen zwemmen, zodat je als team kunt profiteren van het samen fietsen. Daarnaast geldt voor beide divisies dat je triathlonervaring moet hebben en minimaal een OD moet kunnen finishen. Commitment om te trainen, regelmatig aan de start te staan en je best te doen voor je teamgenoten zijn de andere onmisbare ingrediƫnten!

Op de website van Teamcompetities Triathlon kun je meer lezen over de verschillende divisies en waar de wedstrijden afgelopen seizoen waren. En wil je weten hoe de teamleden zelf de verschillende wedstrijden ervaren, lees dan de verslagen maar eens door.

Ben jij ons nieuwe teamlid? Meld je dan via triathlonteam@siosport.nl en we nemen contact met je op. Twijfel je of je geschikt bent? Stuur ook dan even een mailtje zodat we met je kunnen overleggen.