Start het seizoen in Vrouwentriathlon-tenue!

januari 27, 2018 //

Als je de leden van de Siosport-Vrouwentriathlons-divisieteams wel eens in het echt gezien hebt, dan was je misschien wel een beetje jaloers op hun mooie trisuit. Je kon bijna niet om ze heen, want hun paarse pakjes vallen mooi op. Jij kunt aankomend seizoen ook in een heuse Vrouwentriathlon-outfit sporten, want deze pakjes kun je nu bestellen! Wil je tijdens de Zwemloop op 31 maart al in Vrouwentriathlon-tenue starten? Bestel dan vóór 8 februari 2018!

De trisuits zijn er in drie typen:Voor- en achterkant van de trisuits

  • Performance Classic: het instapmodel, met klein tri-zeem, voor € 93,75.
  • Apex Blade: hydrodry stof met tri-zeem, dichte rug en met een ritsje achterop. Dit pakje is ook erg geschikt voor zwemmen zonder wetsuit, € 159,50.
  • Apex Elite: ook hydrodry stof maar met een open rug, dus zonder rits. Ook geen zeem dus met name geschikt voor kortere afstanden, € 181,75.

Rechts zie je het design. Met de maattabellen trisuits-vrouwentriathlon kun je de juiste maat bepalen voor de drie types.

Vrouwentriathlon wielershirt

Je kunt dit pakje voor je fietstrainingen prima afwisselen met het wielertenue dat we al eerder aankondigden en hiernaast afbeelden. Ook deze fietsshirts en -broeken zijn nog te bestellen.

Bestellen?
Bestel je trisuit of je wielertenue voor 1 april 2018, dan heb je de nieuwe kleren half mei in huis. Wil je tijdens de Zwemloop starten in het Vrouwentriathlon-pakje, besteld dan vóór 8 februari 2018. De levertijd bedraagt ongeveer zes weken. Je kunt jouw bestelling afhalen in Utrecht bij iemand van de organisatie of laten versturen. Verzendkosten bedragen dan € 7,50.

Heb je vragen of wil je jouw outfit bestellen? Mail dan naar info@siosport.nl.