Train mee in het zwembad in Nijeveen

april 26, 2015 //

/ /

Doe je mee aan de Vrouwentriathlon in Nijeveen en kun je nog wel wat zwemtraining gebruiken? Dat treft! Deelneemsters aan de Vrouwentriathlon mogen komende maanden namelijk meezwemmen met de vereniging Triathlon Zwem Training 1986 (TZT86) uit Nijeveen. Speciaal Vrouwentriathlon-zwemtarief: 12,50 euro per maand!

De zwemtrainingen worden gehouden in het overdekte zwembad de Duker te Nijeveen (4 banen van 25 meter). De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainster en duren een uur. Naast duur- en intervaltraining voor de verschillende zwemslagen is er ook aandacht voor ademhalingstechnieken en het oefenen van de keerpunten. De zwemtrainingen zijn op dinsdag van 21.00 uur tot 22.00 uur en op donderdag van 20.30 uur tot 21.30 uur in het overdekte zwembad De Duker in Nijeveen.

Ongeacht het aantal keren in de week dat je meetraint (1 keer of twee avonden) betaal je dus het supervoordelige speciale tarief voor de Vrouwentriathlon van € 12,50. Wil je meer weten of je meteen aanmelden voor de zwemtrainingen bij TZT86? Stuur dan een mailtje naar Roelof Moes van TZT86 Meer informatie over de vereniging vind je op www.tzt86.nl.