Trainen voor het volgende seizoen: Lanzarote

september 23, 2016 //

Het seizoen is bijna ten eind een daarom vestigen we alvast de aandacht op het komende seizoen. Ook volgend jaar kun je weer op een prachtige buitenlandse locatie aan je triathloncapaciteiten werken: Siosport organiseert wederom een trainingsweek op Lanzarote. Een week lang alleen maar sporten in de zon met niks anders aan je hoofd, bijna als een topsporter. En na een week als team terugkomen met veel ervaringen, meer zelfvertrouwen en hernieuwd plezier in de eigen trainingen thuis…

De trainingweek op Lanzarote staat voornamelijk in het teken van lekker trainen, techniek en gezelligheid. Hij is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met een goede basisconditie. Het accent van de trainingen ligt op zwem-, fiets- en looptechniek. Er is aandacht voor andere triathlonzaken zoals trainingsopbouw en rompstabiliteit. Er zit een rustdag in het programma, waar op je bijvoorbeeld kunt gaan shoppen, het eiland verkennen of naar het strand. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk samen te trainen, maar eventueel kun je in overleg wel iets aanpassen of overslaan.

Je verblijft in een appartementen complex met zwembad. Je fiets kun je zelf meenemen of je kunt er ter plekke eentje huren. Meer informatie, ook over de praktische zaken en de aanmelding, vind je op de site van Siosport. Het gaat hard met de inschrijvingen maar er is nog wel plaats dus wees er snel bij.