Trainingen en clinics: de Vrouwentriathlon is meer dan wedstrijden

juni 18, 2015 //

De Vrouwentriathlon, dat zijn niet alleen wedstrijden, maar ook trainingen en clinics. Die worden georganiseerd door Siosport. Ze zijn niet alleen nuttig door het officiële programma, maar ook doordat er altijd gelegenheid is om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. En dat is ook nog eens hartstikke gezellig! De moeite waard dus, en er staat weer het nodige op de planning:

  • In de zomer zijn er open water clinics in Utrecht. Ze zijn in juli en augustus, twee keer op maandag, 27 juli en 3 aug. (beginners) en twee keer op woensdag, 29 juli en 5 aug. (gevorderden). De kosten zijn 5 euro per clinic. Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar info@siosport.nl en je krijgt bericht terug. Zie ook de vorige nieuwsbrief.
  • Er is nog plek voor het trainingsweekend in Beesd. Je kunt zo je deelname aan de Vrouwentriathlon op 16 augustus  combineren met een weekend vol trainingen, tips & trics én lekker eten en gezelligheid. Als je je voor 25 juni inschrijft, ligt het t-shirt of singlet voor je klaar, anders kun je het later ophalen. Zie ook het eerdere bericht over dit weekend. Je kunt je aanmelden voor het weekend door een mail te sturen aan info@siosport.nl.
  • Na de zomer organiseert Siosport ook nog een nieuwe reeks hardlooptrainingen, dit keer met loopanalyse. De trainingen zijn op dinsdagavond in Utrecht. Zie de website van Siosport voor meer informatie. Komende winter zijn er ook weer tacxtrainingen vanaf half november in De Meern/Utrecht (informatie volgt).
  • In het weekend van vrijdag 15 tm zondag 17 januari 2016 organiseert Siosport een langlaufweekend in Oberhof, in het Thüringer Wald in Duitsland. Dit weekend is ook voor mannen. Onder deskundige begeleiding van een Nederlandse langlaufinstructrice kan je in dit weekend kennismaken met of jezelf verbeteren op zowel de klassieke als skating techniek. Meer informatie vind je op de site van Siosport. Langlaufen is prima triathlontraining!
  • Nog iets verder vooruitblikkend: van 6 tot 13 maart 2016 is er ook weer een trainingsweek in Lanzarote. Daarover vind je nu al de informatie op de website van Siosport.  Wil je een indruk krijgen van zo’n week? Lees dan het verslag van afgelopen jaar.