Twee trouwe sponsoren uit Vleuten: AH en DA Martijn

april 23, 2017 //

De Vrouwentriathlon is blij met twee zeer trouwe sponsoren uit Vleuten: AH Vleuten en DA Martijn. Beide winkels zijn nauw betrokken bij de Vrouwentriathlon in Utrecht.

AH Vleuten zorgt al jaren voor de lunch voor de vrijwilligers, en gaat dat ook dit jaar weer doen. We kunnen de Vrouwentriathlon alleen maar organiseren dankzij de inzet van onze vrijwilligers, en dankzij AH Vleuten kunnen we goed voor hen zorgen! Als je dat eens wilt meemaken, meld je dan aan als vrijwilliger – die zijn van harte welkom! Daarnaast zijn ook de lekkere dingen bij de finish verzorgd door AH Vleuten.

Van DA Martijn krijgen we elke jaar prijzen voor de prijsuitreiking. Ook stopt deze drogist altijd een verrassing in de inschrijftasjes voor alle deelneemsters. We kunnen alvast wel een tipje van de sluier voor dit jaar lichten: het wordt iets te eten of te drinken én een waardebon die je in de winkel kunt besteden.

Zowel DA Martijn als de AH zitten in Vleuten aan de Hindersteinlaan: DA Martijn op nr. 15 en de AH op nr. 23. Dus als je die waardebon gaat inwisselen, loop dan ook eens binnen bij de Albert Heijn!