Uitgelicht: Sponsor Footconnection

april 27, 2019 //

/

We zetten deze maand een sponsor van de Vrouwentriathlon Beusichem in de spotlight: Footconnection – maakt je beter in lopen en bewegen. Footconnection zorgt voor een leuke goody in de inschrijftasjes van de Vrouwentriathlon, wat dit is blijft nog even een verrassing maar je kunt de goody zeker gebruiken in de wisselzone!

Footconnection biedt een andere kijk op voeten, lopen en bewegen. Heb je last van blessures of pijntjes? Dan kan het team van Footconnection je helpen! Footconnection bekijkt het geheel. Zoals ze zelf zeggen: “Het zijn je voeten, je benen, je lichaam, die je bewegen. Die je brengen en verder brengen. Van A naar B en van start naar finish. Naar een mooie plek of wie weet wel de eerste plek.”

De specialisten van Footconnection observeren, meten en analyseren. Ze zien het geheel en de connecties en hebben oog voor de kleinste details. “Een hele kleine afwijking heeft een grote impact op je functioneren. Een kleine aanpassing kan je dus ook veel opleveren”, aldus Footconnection. Niet alleen kun je er terecht voor een loopanalyse, Footconnection is ook gespecialiseerd in fietsanalyses voor (top)sporters.

Wil je weten wat Footconnection doet of voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de website of neem contact op voor een afspraak.