Uitslagen enquete

november 29, 2010 //

Na afloop van de 2e Vrouwentriathlon in Beesd hebben we weer een enquête gehouden zodat we in 2011 een nog beter evenement neer kunnen zetten.

Bijna de helft van de deelneemsters heeft meegedaan aan de enquête, daar zijn we blij mee want met jullie opmerkingen kunnen we de wedstrijd beter maken. En jullie waren ook weer supersnel met het beantwoorden van de vragen, binnen een week hadden we bijna 90 resultaten binnen. Dat belooft weer veel voor volgend jaar, want als jullie net zo snel finishen als jullie antwoorden….

Uit de enquête bleek dat de Vrouwentriathlon in 2010 een dikke voldoende scoorde. 53 procent van de respondenten gaf het rapportcijfer acht. De laagste score was een zes, de hoogste een tien.

We vroegen de deelneemsters ook of ze mee zouden doen als er een tweede wedstrijd in Utrecht zou worden gehouden: 58 procent van de geënquêteerden gaf hier een positief antwoord op. Daarop hebben we meteen actie ondernemen zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen, want voor 2011 staat een tweede wedstrijd op het programma, in Utrecht!