Van Noord Accountants en Belastingadviseurs

juni 19, 2014 //

/

Van Noord bestaat uit financieel specialisten: accountants en belastingadviseurs. Betrokken ondernemers. Met hun financiƫle diensten helpen zij ambitieuze ondernemers hun doelstellingen te verwezenlijken. Van Noord Accountants en Belastingadviseurs is net als vorig jaar sponsor van de Vrouwentriathlon in Utrecht. Ze leveren op de wedstrijddag van de Vrouwentriathlon onder andere het luchtkussen waar kinderen naar hartenlust kunnen springen en spelen.

Van Noord Accountants en Belastingadviseurs staan je bij met een frisse kijk op accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies, audits en online diensten. Van Noord is sterk vertegenwoordigd in het hart van Nederland: in Beesd, Culemborg, Gorinchem, Leerdam, Drechtsteden, Tiel, Vianen en Zaltbommel. De medewerkers bij Van Noord kennen de lokale markt en de regionale ontwikkelingen. Ze zijn betrokken en proactieve ondernemers.

Wil je weten hoe ze voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een kostenindicatie aan via www.vannoord.nl.