Van Noord Accountants en Belastingadviseurs

februari 26, 2013 //

Van Noord bestaat uit financieel specialisten: accountants en belastingadviseurs. Betrokken ondernemers. Met hun financiële diensten helpen zij ambitieuze ondernemers hun doelstellingen te verwezenlijken. Van Noord Accountants en Belastingadviseurs is net als vorig jaar sponsor van de Vrouwentriathlon in Utrecht.

Ze staan je bij met een frisse kijk op accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies, audits en online diensten. Van Noord Accountants en Belastingadviseurs leveren op de wedstrijddag  van de Vrouwentriathlon onder andere het luchtkussen waar kinderen naar hartenlust kunnen springen en spelen.

Van Noord is sterk vertegenwoordigd in het hart van Nederland: in Beesd, Culemborg, Gorinchem, Leerdam, Drechtsteden, Tiel, Vianen en Zaltbommel. De medewerkers bij Van Noord kennen de lokale markt en de regionale ontwikkelingen. Ze zijn betrokken en proactieve ondernemers. Dat werkt inspirerend.

Wil je weten hoe ze voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een kostenindicatie aan via www.vannoord.nl.

Van Noord Accountants en Belastingadviseurs