Beter wisselen en open water zwemmen? Doe een clinic!

maart 28, 2017 //

Heb jij het idee dat je kostbare tijd verliest tijdens de wissel tussen de triathlon-onderdelen? Of heb je nog nooit meegedaan aan een triathlon en maak je je het meeste zorgen over hoe je handig en snel wisselt? Geef je dan op voor de wisselclinic op woensdagavond 10 mei om 19.00 in Utrecht. Je leert hoe je tijd kunt winnen en stress kunt voorkomen met praktische wisselzone-tips. Kosten tien euro En uiteraard kun je dit direct oefenen tijdens de clinic. Voor meer informatie en opgave mail je naar info@siosport.nl of kijk even op de site van Siosport voor meer informatie.

Open water clinics

De clinics open water zwemmen worden al enkele jaren gegeven door Sione Jongstra van Siosport en staan ook voor aankomende zomer op de planning. De data zijn:

Maandag 29 mei (gevorderden)
Woensdag 7 juni (beginners)
Maandag 12 juni gevorderden en beginners (mannen en vrouwen) met zwemloop en prijsjes voor de snelste deelnemers
Maandag 19 juni (beginners)

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de locatie in Utrecht of kijk op de website van Siosport. Heb je interesse om mee te doen? Ook dan mail je naar info@siosport.nl om je op te geven.

Kosten open water clinics: 7,50 euro per clinic (2 voor 12,50 euro). Siosport half/jaarcoachees 6,00 euro per clinic (2 voor 10,00 euro). Zwemclinic met zwemloop 7,50 euro.