Vergroot je zelfvertrouwen met de open water clinics

april 29, 2016 //

/

De lijnen op het plafond, de zwemlijn naast je, de badrand aan de andere kant. In het zwembad is het over het algemeen niet zo moeilijk om recht te zwemmen en je te oriënteren. In open water gaat dat – met vele deelnemers naast, voor en achter je – een stuk lastiger. Speciaal voor de Vrouwentriathlon houdt Siosport weer een aantal open water clinics voor beginners en voor gevorderden.

Nieuw dit jaar is een open water clinic met aansluitend een korte zwemloop: circa 500 meter zwemmen en 4 kilometer hardlopen. Kun je het geleerde van de clinic meteen in de praktijk toepassen. Deze clinic plus zwemloop wordt op 18 juli gehouden in de omgeving van Utrecht.

Ook wordt een wisselclinic gehouden voor beginners. Bespaar seconden of misschien zelfs wel minuten tijd door een snelle wissel!

Data clinics 2016:

* Woensdag 25 mei: wisselclinic voor beginners. Locatie: omgeving Utrecht
* Maandag 13 juni: open water clinic voor gevorderden (borstcrawl goed beheersen en bekend met open water) locatie: Haarrijnse Plas
* Woensdag 22 juni: open water clinic beginners. Locatie: Haarrijnse Plas
* Maandag 27 juni: open water clinic beginners. Locatie: Haarrijnse Plas
* Vrijdag 1 juli: open water clinic gevorderden. Locatie: Strijkviertel
* Maandag 18 juli: open water clinic + zwemloop. Locatie: omgeving Utrecht

Alle open water clinics beginnen om 19.00 uur. Je kunt aan een losse clinic meedoen of aan twee clinics. In dat laatste geval krijg je korting op de prijs: De kosten bedragen € 7,50 per clinic, 2 clinics voor € 12,50 (Siosport halfjaar- en jaarcoachees betalen € 6,- voor één en € 10,- voor twee clinics). De wisselclinic kost € 10,-. De open water clinic + zwemloop kost € 10,- en is open voor zowel mannen als vrouwen. Indien je al twee open water clinics gevolgd hebt in juni-juli krijg je 2,50 korting.  Voor de snelste(n) (afhankelijk van hoeveelheid deelnemers) zijn er ook leuke prijsjes.

Opgave via info@siosport.nl.