Verschijn zelfverzekerd aan de start dankzij de open water clinics

mei 26, 2017 //

De lijnen op het plafond, de zwemlijn naast je, de badrand aan de andere kant. In het zwembad is het over het algemeen niet zo moeilijk om recht te zwemmen en je te oriƫnteren. Na 25 of 50 meter (afhankelijk van het zwembad waarin je traint) keer je weer om en zwem je dezelfde rechte lijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk in open water?

En ga je kopje onder tijdens een massastart met vele triatleten? Hoe controleer je je ademhaling en slag met al die golven? En hoe kun je je het beste oriƫnteren zonder al die geruststellende herkenningstekens? Je leert er alles over tijdens de speciale open water clinics die Sione Jongstra van Siosport al enkele jaren organiseert voor Stichting Vrouwentriathlon.

Data voor de open water clinics 2017 zijn:
* Woensdag 7 juni (beginners)
* Maandag 19 juni (beginners)

Op maandag 12 juni wordt er voor gevorderden en beginners (mannen en vrouwen) een open water clinic met zwemloop gehouden (prijsjes voor de snelste deelnemers).
Kosten open water clinics: 7,50 euro per clinic (2 voor 12,50 euro). Siosport half/jaarcoachees 6,00 euro per clinic (2 voor 10,00 euro). Zwemclinic met zwemloop 10 euro. Wil je meedoen? Mail naar info@siosport.nl om je op te geven.