Voedings- en materiaalclinic en wetsuits testen: geef je snel op!

december 19, 2014 //

/

In onze vorige nieuwsbrief heb je al meer kunnen lezen over de clinic over voeding en materiaal die we op zondag 18 januari 2015 houden. Er hebben zich al enthousiaste vrouwen aangemeld, maar er is nog plek. Wil jij ook meer weten over wat je moet eten voor, tijdens en na een training of wedstrijd of heb je vragen over kleding en materialen? Meld je dan snel aan via info@siosport.nl. Op onze website vind je alle praktische informatie over deze clinic.

De wetsuittestdag wordt in 2015 gehouden op zondag 15 februari. Van 14.30 uur tot 16.00 uur kun je diverse wetsuits testen in Zwembad De Kwakel in Utrecht. Deze testdag is de ideale gelegenheid om wetsuits te passen en zo te weten te komen welke maat voor jou het meest geschikt is. En je kunt de pakken direct uitproberen. Zo ervaar je het verschil in materiaal en pasvorm.

Kosten voor de wetsuittestdag: 15 euro per persoon. Bij voldoende animo wordt die dag tevens een zwemtraining gegeven. De kosten voor de zwemtraining zijn 10 euro. Voorwaarde voor deelname aan deze zwemtraining is dat je de borstcrawl beheerst. Opgeven kan via info@siosport.nl. Geef even door of je alleen voor de wetsuits komt of ook wilt deelnemen aan de zwemtraining.