Voor al je zwemspullen: Finis

januari 27, 2013 //

Zwembrillen, badkleding, kickboards, flippers. Ben je op zoek naar materialen om tijdens je zwemtraining te gebruiken? Finis heeft het in huis. Finis is een merk dat, in samenwerking met een groot aantal coaches en zwemmers, nieuwe producten ontwikkelt. Bij gebruik van de speciale kortingscode SVT2013 ontvang je 7,5% korting op producten van Finis.

Je kunt vertegenwoordigers van Finis ook treffen tijdens één of meerdere evenementen van de Vrouwentriathlon, waar ze met een stand aanwezig zijn. Daarnaast stellen ze enkele prijzen beschikbaar voor de prijsuitreiking.

Een goed voorbeeld van de producten die Finis verkoopt, is de Tempo Trainer Pro, een ‘persoonlijke zwemcoach’. De Tempo Trainer Pro is een waterdicht apparaat dat je onder je badmuts of aan je duikbril bevestigt en dat door middel van een duidelijk hoorbare pieptoon het zwemtempo aangeeft. De Tempo Trainer is ook op het droge te gebruiken tijdens landtrainingen..

Op de website www.zwemfinis.nl vind je producten die je helpen je techniek te verbeteren en die je tegelijkertijd plezier geeft in trainingen. Finis beschikt over artikelen om je sneller te leren zwemmen. Deelneemsters aan de Vrouwentriathlon ontvangen 7,5% korting op producten van Finis. Gebruik hiervoor de speciale kortingscode SVT2013.