Voorbereiding nieuwe seizoen start met deze trainingen

september 24, 2015 //

Nu het triathlonseizoen erop zit, begint de voorbereiding voor volgend jaar. Wil je in 2016 optimaal voorbereid aan de start staan? Kom dan naar de trainingen en clinics voor de Vrouwentriathlon, georganiseerd door Siosport. Die zijn niet alleen nuttig door het officiële programma, maar ook doordat je ervaringen kunt uitwisselen. Bovendien zijn ze gezellig! Nieuw is een trainingsweek op Lanzarote speciaal voor gezinnen met twee sportieve ouders.
Dit zijn de trainingen van de komende tijd, en je vindt steeds meer informatie op de website van Siosport:

  • Je kunt nog instappen bij de hardlooptrainingen, op dinsdagavond in Utrecht (meer informatie). Je loopt gezamenlijk in en uit, je werkt aan je looptechniek, en kunt het programma op eigen tempo uitvoeren.
  • Je fietsconditie verbeteren ondanks dat het ’s avonds al vroeg donker is? Dat kan door indoor fietstrainingen (Tacx). Die zijn wekelijks op donderdagavond in Utrecht, vanaf 12 november. (meer informatie)
  • Langlaufen is prima triathlontraining! In het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 januari 2016 organiseert Siosport daarom een langlaufweekend in Oberhof, in het Thüringer Wald in Duitsland. Onder deskundige begeleiding van een Nederlandse langlaufinstructrice kan je in dit weekend kennismaken met of jezelf verbeteren op zowel de klassieke als skating techniek. Dit weekend staat ook open voor mannen. (meer informatie)
  • Van 6 tot 13 maart is de jaarlijkse sportieve trainingsweek op Lanzarote (meer informatie). Wil je een indruk krijgen van zo’n week? Lees dan het verslag van afgelopen jaar.

Langlaufloipe in zonnig Oberhof