Vrouwentriathlon zoekt sportieve dames voor 2e Divisie team

september 27, 2014 //

/

Wist je dat je triathlon niet alleen individueel kunt beoefenen, maar sinds een paar jaar ook in teamverband? Na de komst van een Eredivisie en een 1eDivisie voor teams is er sinds dit jaar ook een 2eDivisie triathlon. In 2014 alleen voor mannen, maar door de komst van steeds meer vrouwenteams volgend jaar waarschijnlijk ook voor vrouwen. Een Stichting Vrouwentriathlon –  Siosport team mag in deze competitie natuurlijk niet ontbreken!

Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde sportieve dames die voor het Stichting Vrouwentriathlon –  Siosport team willen uitkomen. Het team zal bestaan uit 6 tot 8 dames. Als team krijg je een uniform triathlonpakje en vanuit Siosport worden één of meer trainingsdagen georganiseerd.

De teamcompetitie bevat een mix van sprinttriathlons en olympische afstanden  en gaat waarschijnlijk over 4 wedstrijden. Elk team start met 3 vrouwen per wedstrijd. De uitslagen van deze dames worden opgeteld en zo ontstaat er een dagwinnaar. Het team dat het beste presteert over alle wedstrijden wordt kampioen en promoveert naar de 1eDivisie.

Iets voor jou? Meld je dan vóór 10 oktober per mail aan bij sione.vrouwentriathlon@live.nl. Belangrijk is dat je in staat bent om een 1/4 triathlon te volbrengen en dat je minstens 2 van de 4 wedstrijden kunt starten. Je aanmelding is nog geen definitieve inschrijving. Aan de hand van je aanmelding ontvang je een mail met informatie en vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Meer weten over de teamcompetitie? Kijk op http://www.2edivisietriathlon.nl.