We zijn blij met Doppio, Ekeris Fietsplezier en Jos Scholman

augustus 26, 2015 //

/

Wat zijn we weer blij met onze sponsoren. Elk jaar maken zij het mede mogelijk dat al die sportieve vrouwen mee kunnen doen aan de Vrouwentriathlon. In Utrecht hebben we diverse sponsoren. We zetten er een aantal in de schijnwerpers: Doppio Espresso Utrecht The Wall, Ekeris Fietsplezier en Jos Scholman.

Doppio Espresso is een snelgroeiende franchiseketen van espressobars die zijn oorsprong heeft in Noord-Nederland. De vestiging in Utrecht The Wall sponsort de Vrouwentriathlon met een waardebon voor een baristaworkshop. We gaan deze verloten onder de deelneemsters die alle 3 evenementen hebben meegedaan.Verder krijgen alle deelneemsters in het inschrijftasje een bon voor 2e cappuccino gratis (vrijwilligers ook). Maandelijks houdt Doppio Espresso in Utrecht twee uur durende baristaworkshops. Daar leer je tijdens een interactieve bijeenkomst meer over de verschillende zetmethodes van koffie, techniek voor melk opschuimen en nog veel meer.

Ekeris fietsplezier is een nieuwe sponsor van de Vrouwentriathlon, welkom! De fietsspecialist sponsort prijzen voor winnende deelneemsters. Ekeris is al sinds 1926 gevestigd in Utrecht en nog steeds te vinden in het hart van de stad, met een dynamisch team, allen met een passie voor fietsen. Je kunt terecht in één van de drie filialen voor een compleet assortiment en professioneel fietsadvies. Langskomen voor een goed gepast advies kan altijd bij één van de winkels in Utrecht of Maarssen.

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Dit jaar loopt de Vrouwentriathlon Utrecht wederom door het Máximapark. “Ook een beetje ‘ons park’ aangezien we hier al vanaf de aanleg bij betrokken zijn. En nog steeds zijn we er werkzaam. Het is een schitterende, groene omgeving waar kan worden ontspannen, genoten en gesport. Elementen die op 20 september ongetwijfeld allemaal samenkomen, bij de deelnemers en supporters”, aldus de medewerkers van Jos Scholman. Het aannemingsbedrijf zorgt voor schrikhekken op en rond het parcours tijdens de Vrouwentriathlon op 20 september.

Ook sponsor worden? Graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!