Wetsuit huren of wetsuit testen bij onze sponsor BTTLNS

december 21, 2021 //

Sta jij ook aan de start van de Vrouwentriathlon Beusichem op zondag 12 juni? Dan kun je bij onze sponsor BTTLNS terecht voor de verhuur van een triathlon wetsuit, zodat je volledig uitgerust aan de start staat. Liever je eigen wetsuit? Ook in 2022 kun je bij BTTLNS / Triathlonaccessoires.nl weer terecht voor wetsuittestdagen. En ben je zo’n bikkel die ook in de winter in buitenwater zwemt? Check dan even de nieuwe Thermal collectie van BTTLNS.

Wetsuit huren

Het wetsuit beschikt over een goede flexibiliteit en drijfvermogen zodat de eindstreep geen probleem meer mag vormen! De huur van een wetsuit is €45,- plus een bedrag van €150,- borg. Je ontvangt de woensdag voor de wedstrijd (per post) het huurwetsuit en je zorgt er zelf voor dat dit de woensdag erop weer bij BTTLNS terug is. Op deze manier kun je het wetsuit een week gebruiken en kun je dus nog de nodige testrondes maken. Heb je interesse of vragen over een wetsuit huren? Stuur dan een email naar info@bttlns.com.

Wetsuit testdagen

Vanuit Triathlonaccessoires.nl worden elk jaar wetsuit testdagen georganiseerd. Deze vinden plaats in de start van het triathlon seizoen. Alle bekende en grote wetsuit merken zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Zowel voor de beginnende zwemmer (entry-level wetsuits) als voor de gevorderde zwemmer (high-end wetsuits). Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater. Er staat een team van zwemexperts klaar om je te helpen bij de juiste wetsuit keuze. Op dit moment is de agenda voor 2022 bijna afgerond. Je vindt deze binnenkort op de website van Triathlonaccessoires.nl.

Actie: win een personal training!

Deelname aan de wetsuittestdagen is ook in 2022 gratis maar aanmelden van te voren is verplicht. Als je je via Siosport aanmeldt voor één van de testdagen en een wetsuit aanschaft van BTLLNS dan maak je bij een verloting kans op een Personal Training van Sione Jongstra, tweevoudig wereldkampioen en meervoudig Nederlands kampioen triathlon! Ook maak je kans op een speciale goodiebag van Siosport. Aanmelden voor één van de testdagen doe je – zodra de testdata bekend zijn – door een mail te sturen naar info@siosport.nl.

Het hele jaar doorzwemmen openwater

bttlns-neoprene-thermal-accessories-combi-set-3-green-lowZwem jij ook graag in open water en dat het liefst het hele jaar door? Check dan even de nieuwe Thermal collectie van BTTLNS. Sinds kort heeft BTTLNS een thermisch wetsuit met een extra isolatielaag. Dit wetsuit zorgt voor een perfecte bescherming tijdens de koude water temperaturen. Daarnaast zijn de neopreen accessoires zoals zwemhandschoenen, sokken en swimcap ook in een thermische variant ontwikkeld. Hiermee maakt je jouw openwater-uitrusting compleet en zorg je voor de beste bescherming tijdens lagere water temperaturen!