Wetsuit nodig? Kom naar een testdag van Triathlonaccessoires.nl

januari 29, 2020 //

/

Zoek je voor aankomend seizoen nog een wetsuit? Dan raden we je van harte de wetsuittestdagen van onze sponsor Triathlonaccessoires.nl aan. De testdagen zijn voor zowel vrouwen als mannen en worden op verschillende locaties in het land gegeven. Je vindt hier een overzicht van de wetsuittestdagen.

Het mooie van een wetsuittestdag is dat je ter plekke – in een zwembad óf in buitenwater – de verschillende wetsuits kunt proberen. Daarnaast krijg je informatie over de verschillende materialen en een goed advies dat past bij jouw sportieve wensen én budget. Tijdens de testdagen kun je wetsuits proberen van verschillende gerenommeerde merken, zoals Orca, Zone3, 2XU, Sailfish en BTTLNS.

Korting plús leuke attentie

Deelname is gratis, wel moet je je van te voren opgeven. Geef je je op via Sione.vrouwentriathlon@live.nl (naam, locatie en datum testdag) dan krijg je bij aanschaf van een wetsuit tijdens de testdag, niet alleen 15 procent korting op de adviesprijs, maar ook een leuke attentie – een speciale hanger om je wetsuit goed op te kunnen laten drogen en op te bergen. Aanmelden moet wel vooraf!