Wetsuit testen bij onze sponsor BTTLNS

februari 21, 2023 //

Sta jijĀ  aan de start van een triathlon? En overweeg je een wetsuit te gebruiken? Dan kun je bij onze sponsor BTTLNS terecht voor een triathlon wetsuit, zodat je volledig uitgerust aan de start staat. Liever je eigen wetsuit? Ook in 2023 kun je bij BTTLNS / Triathlonaccessoires.nl weer terecht voor wetsuittestdagen.

Wetsuit testdagen

Vanuit Triathlonaccessoires.nl worden elk jaar wetsuit testdagen georganiseerd. Deze vinden plaats in de start van het triathlon seizoen. Alle bekende en grote wetsuit merken zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Zowel voor de beginnende zwemmer (entry-level wetsuits) als voor de gevorderde zwemmer (high-end wetsuits). Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater. Er staat een team van zwemexperts klaar om je te helpen bij de juiste wetsuit keuze. Je vindt hier een overzicht van alle testdata.

Het hele jaar doorzwemmen openwater

bttlns-neoprene-thermal-accessories-combi-set-3-green-lowZwem jij ook graag in open water en dat het liefst het hele jaar door? Check dan even de nieuwe Thermal collectie van BTTLNS. Sinds kort heeft BTTLNS een thermisch wetsuit met een extra isolatielaag. Dit wetsuit zorgt voor een perfecte bescherming tijdens de koude water temperaturen. Daarnaast zijn de neopreen accessoires zoals zwemhandschoenen, sokken en swimcap ook in een thermische variant ontwikkeld. Hiermee maakt je jouw openwater-uitrusting compleet en zorg je voor de beste bescherming tijdens lagere water temperaturen!