Wetsuit testen? Geef je op voor een testdag en win een personal training!

april 2, 2021 //

/ /

Wil je binnenkort in open water gaan zwemmen en overweeg je een wetsuit aan te schaffen? Of is de oude wellicht aan vervanging toe? Onze sponsor Triathlonaccessoires.nl houdt in 2021 weer verschillende wetsuittestdagen op verschillende locaties in Nederland en België. Je vindt hier de data en locaties voor 2021.

Actie: win een personal training!

De testdagen worden vanwege de coronamaatregelen allemaal in de open lucht gehouden. Deelname is gratis maar aanmelden van te voren is verplicht. als je je via Siosport aanmeldt voor één van de testdagen en een wetsuit aanschaft van BTLLNS dan maak je bij een verloting kans op een Personal Training van Sione Jongstra, tweevoudig wereldkampioen en meervoudig Nederlands kampioen triathlon!

Ook maak je kans op een speciale goodiebag van Siosport. Aanmelden voor één van de testdagen doe je door een mail te sturen naar info@siosport.nl. Koop je tijdens de testdag een wetsuit, dan ontvang je 15% korting op de adviesprijs.

Tijdens de wetsuittestdag kun je wetsuits testen van verschillende merken, zoals BTTLNS, Sailfish, 2XU, Aquaman en Zone3. Daarnaast zijn er verschillende modellen wetsuits aanwezig: van instapmodellen tot high-end modellen. Voor ieder wat wils dus. De testdagen zijn voor zowel vrouwen als mannen.