Wetsuits testen en sporten in de zon

november 28, 2016 //

Wil jij volgend seizoen ook goed beslagen ten ijs komen? Dan is de sportieve week op Lanzarote van Siosport wellicht iets voor jou. In de week van 12 tot 19 maart kun je samen met andere sportieve vrouwen lekker sporten in de zon. Er zijn nog twee plekken over, dus meld je snel aan. Een week later houdt Siosport eveneens een trainingsweek, dit keer voor zowel mannen als vrouwen. Voor deze week zijn nog meer plaatsen beschikbaar. Meer informatie vind je op de website van Siosport.

Test verschillende merken wetsuits
Ook in 2017 houdt de Vrouwentriathlon weer een wetsuittestdag in zwembad De Kwakel in Utrecht. Ben je op zoek naar een wetsuit voor het nieuwe seizoen maar weet je niet welk merk en model voor jou geschikt is? Dan is deze testdag een aanrader. Je krijgt tekst en uitleg over de verschillende materialen, onderhoud en de verschillen tussen de merken en modellen. Maar nog veel belangrijker: je kunt ter plekke wetsuits testen en dus de verschillen ervaren!

De wetsuittestdag wordt gehouden op zondagmiddag 29 januari van 14:30 tot 16 uur. Er zijn wetsuits beschikbaar van verschillende merken, zoals Huub, Arena en ZeroD. Deelname kost 15 euro. Als je ter plekke een wetsuit koopt, krijg je tien procent korting op je aankoop. Opgeven voor de wetsuittestdag kan via info@siosport.nl.